ΠΩΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Eileen Cook

ISBN:

Published:

272 pages


Description

ΠΩΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ  by  Eileen Cook

ΠΩΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ by Eileen Cook
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 272 pages | ISBN: | 6.34 Mb

Την τελευταία εβδομάδα της σχολικής χρονιάς, η Λόρεν Γουντ πήρε την απόφασή της: πρόδωσε την καλύτερή της φίλη, την Έλεν. Την ξεφτίλισε τόσο πολύ σε όλο το σχολείο, που η Έλεν αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλη πόλη για να μπορέσει να συνεχίσει τηMoreΤην τελευταία εβδομάδα της σχολικής χρονιάς, η Λόρεν Γουντ πήρε την απόφασή της: πρόδωσε την καλύτερή της φίλη, την Έλεν.

Την ξεφτίλισε τόσο πολύ σε όλο το σχολείο, που η Έλεν αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλη πόλη για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της. Όμως, για τη Λόρεν η προδοσία άξιζε τον κόπο, διότι, ξεκινώντας το λύκειο, βρέθηκε στην κορυφή. Τώρα το λύκειο τελειώνει κι η Λόρεν έχει όλο τον κόσμο στα πόδια της - είναι αρχηγός των τσιρλίντερς, τα έχει με το αγόρι που όλες ονειρεύονται και είναι η πιο δημοφιλής κοπέλα του σχολείου.

Η Λόρεν απέκτησε όλα όσα επιθυμούσε και ξέχασε τελείως την πρώην κολλητή της. Η Έλεν, όμως, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεχάσει τη Λόρεν. Για τρία ολόκληρα χρόνια δεν την έβγαλε στιγμή από το μυαλό της. Τώρα επιστρέφει στο παλιό της σχολείο με νέο όνομα, νέα εμφάνιση κι είναι αποφασισμένη να πάρει το αίμα της πίσω. Έχει σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Θα εκδικηθεί την πρώην κολλητή της, θα της στερήσει όλα όσα είναι σημαντικά για εκείνη, ξεκινώντας από το αγόρι της.

Πρόσεχε, Λόρεν Γουντ. Η ζωή σου από εδώ και πέρα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. . .Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "ΠΩΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ":


roundbutteseed.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us