Täysikuu Antonio Muñoz Molina

ISBN:

Published:

Hardcover

475 pages


Description

Täysikuu  by  Antonio Muñoz Molina

Täysikuu by Antonio Muñoz Molina
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 475 pages | ISBN: | 9.39 Mb

Kokenut poliisitarkastaja siirretään eteläisempään maakuntakaupunkiin Baskimaan Bilbaosta, missä hän on erikoistunut terroristien jahtaamiseen ja joutunut varomaan jokaista askeltaan ETA:n takia - vaimo on sairaalassa luhistuttuaan painostavassaMoreKokenut poliisitarkastaja siirretään eteläisempään maakuntakaupunkiin Baskimaan Bilbaosta, missä hän on erikoistunut terroristien jahtaamiseen ja joutunut varomaan jokaista askeltaan ETA:n takia - vaimo on sairaalassa luhistuttuaan painostavassa elämäntilanteessa.

Uudessa asemapaikassa on juuri tapahtunut harvinaisen raaka pikkutytön murha, jota tarkastaja alkaa selvittää. Työ osoittautuu hankalaksi vaikka hänellä on pian apuna murhaajan sormenjäljet ja verinäyte. Minkälainen voisi olla murhaajan katse? Miettii poliiritarkastaja tarkastellessaan kaupunkilaisia askareissaan.Kaikki mitä myös surkean murhaajan pään sisällä liikkuu tulee lukijalle kammottavan tutuksi.

Kirjailija menee tämän nahkoihin ja kuvaa onnettoman taustan ja surkean elämäntilanteen, mistä kaikesta murhaaja syyttää vain muita. Murhaakaan hän ei itse asiassa tehnyt omasta tahdostaan vaan Jumalan käskystä. Hän toimii täydenkuun aikaan, mutta epäonnistuu toisessa yrityksessään.

Pikkutyttö Paula raahautuu läpi kaupungin veitsi kyljessään ja selviää kuin ihmeen kaupalla.Monitasoisessa romaanissa on myös rakkaustarina, kun poliisitarkastaja ja opettajatar rakastuvat. Jatkuuko rakkaus, jää avoimeksi. Rakkaus on joka tapauksessa toivoa antava ja uuden mahdollisuuden alku.Romaania voi lukea myös nyky-Espanjan kuvauksena, josta se kertoo rikostarinoiden tyylikeinoin mutta runsaalla ja hienostuneella kielellä. Muñoz Molinan piirtää huikean psykologisen muotokuvan tavallisista ihmisistä epätavallisissa tilanteissa miettimässä kohtaloaan, elämäänsä, virheitään ja niiden opetuksia.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Täysikuu":


roundbutteseed.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us